Ne felejtsd el megnézni aktuális akcióinkat!AKCIÓK

Miskolc, Széchenyi u. 70. fszt. 63. (Bató-Ház Üzletház) Tel.: 06-46/793-606 Nyitva tartás: H-P: 8.30-16.30, Szo.: 9.00-13.00

************************************************************************************************************************************************************ ELEKTROKOZMETIKAI ALKALMAZÁSOK ÉS ELJÁRÁSOK ALKALMAZÁSA TEKINTETÉBEN MISKOLCON ELŐSZÖR A SILVER SZÉPSÉGSZALON ÉS EGÉSZSÉG CENTRUM NYITOTTA MEG KAPUIT, MELY ELHIVATOTT ÉS KIEMELKEDŐ KÉPVISELŐJE ENNEK AZ ÚJ TECHNOLÓGIÁNAK. *** Tartós szõrtelenítés IPL eljárással * Fotorejuvenáció rosacea, akne hajszálértágulat és további bõrproblémák kezelésére * Tripoláris ránctalanítás * Nagyteljesítményû kavitációs zsírbontás * Presszoterápiás kezelés a jelentõs fogyásért * Alakformálás és cellulit kezelés * Masszázs * Izomstimuláció * Fodrászat * Műköröm építés

ELEKTROKOZMETIKA

Miskolcon először a Silver Szépségszalon és Egészség Centrum nyitotta meg kapuit, mely jeles és kiemelkedő képviselője az elektrokozmetikának.
A szépségszalon a legmodernebb és legnagyob kozmetológiai gépparkkal rendelkezik a térségben.
Az alakformálásról és cellulit kezelésekről oly sokat hallottunk már, de pontosan miről is van szó?

tovább...

TRIPOLÁRIS RÁDIÓFREKVENCIÁS KEZELÉSEK

...a ráncok ellen, a feszes fiatalos bőrért!

A rádiófrekvenciás technológia hatására a kezelt bőrfelületi részen a kollagén és elasztin rostok szintézise fokozódik, működésük nagymértékben felgyorsul. A rostok összerándulnak a meleg hatására, ennek következtében a bőr azonnal megfeszül, a kollagén szerkezet rugalmassá válik.

tovább...

KAVITÁCIÓS ZSÍRBONTÁS

Fókuszált ultrahanggal a zsírsejtek ellen.
A kavitációs ultrahangos zsírbontó kezelés során, a fókuszált ultrahang a bőrszöveteken át jut el a zsírsejtekhez a környező szöveteket sértetlenül hagyva. Működési mechanizmusában a zsírsejtek közti folyadéktérben mikrobuborékok kialakulásával robbantja szét a zsírsejteket körülvevő sejtmembránokat.

tovább...

Terminálunkon keresztül bankkártyájával is fizethet!

bankkartyak

Folyamatos AKCIÓKKAL várjuk!

akcio